Waarom Braintower

De bedrijfswereld staat nooit stil. Bedrijven moeten voortdurend evolueren en bijhouden hoe ze beter kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant. En daar komen telkens nieuwe kanalen, manieren van werken en communiceren en uitdagingen bij kijken.

BrainTower brengt de nodige ervaring en een aangeboren passie voor nieuwe technologieën op tafel. Ons team houdt je scherp. Wij zijn je partner voor de groei van een succesvol bedrijf met het oog op de toekomst! Ontdek hier onze expertisegebieden.

0

ERVAREN PROJECTMANAGERS BESCHIKBAAR

Elk van onze projectmanagers heeft bewezen expertises. Dankzij hun ervaring beschikken zij over meer zakelijk inzicht en prioriteringsvermogen. Dit resulteert in een hogere efficiëntie en betere resultaten.

Bovendien zullen ze een frisse wind en een flinke dosis creativiteit met zich meebrengen.

0

PROJECTEN IN VERSCHILLENDE BEDRIJVEN

De ruime ervaring van onze consultants zowel op het gebied van sales als marketing, zorgt voor een brede commerciële basis voor hun acties en bijdragen aan meer dan 1,500 projecten in verschillende bedrijven. Zij houden rekening met de complexiteit van je bedrijfsuitvoeringen, van idee tot uitvoering.

0

MATCH TUSSEN CONSULTANT &
BEDRIJF

BrainTower draait om het plaatsen van de juiste mensen in de juiste positie. We staan erop onze consultants en onze klanten grondig te kennen, zodat we de beste match kunnen vinden en echte synergiën kunnen creëren. Aandacht voor mensen, bedrijfscultuur, verwachtingen en ervaring is essentieel.

ONZE MISSIE

BrainTower levert de juiste mensen, expertises en vaardigheden om je commerciële strategie te ontwikkelen en te implementeren. Ons doel is om samen een duurzaam succesverhaal op te bouwen.

ONZE VISIE

Wij dagen je uit om scherp te blijven en de turbulente omgeving aan te pakken. Wij inspireren je om de nieuwste technologieën te ontdekken en toe te passen, de bestaande paradigma’s in vraag te durven stellen en jezelf opnieuw uit te vinden indien nodig.

ONZE WAARDEN

Hier onder vind je onze 6 meest belangrijke waarden terug. Dit zijn eigenschappen die we hoog in het vaandel dragen en die in elk van ons moeten kunnen teruggevonden worden. Dit geldt voor ons team, maar evengoed voor klanten, partners en anderen waarmee we samenwerken.

Betrokkenheid – duidt op het gedeelde engagement en de onderlinge verbondenheid binnen BrainTower.

Betrouwbaarheid – en confidentialiteit zijn zeer belangrijk. Als lid van de community, maar zeker ook ten aanzien van de klant. Bedrijfsgeheimen zijn ‘geheimen’ voor een reden en afspraken worden gerespecteerd.

Ambitieus – zijn we als bedrijf en als persoon. We willen het telkens beter doen, vooruitgang maken en de vooropgestelde doelen behalen en bij voorkeur overstijgen. Voor Braintower, voor onze klanten en ook voor onszelf.

Leergierig – Wie zegt ‘vooruitgang’, zegt ook ‘leren’. Daarom grijpen we elke kans om bij te leren, ons te specialiseren en/of te verdiepen en die kennis ook te delen.

Kwaliteit – vind je terug in alles wat BrainTower doet. We werken enkel met de beste consultants, project managers, vaste medewerkers, klanten en partners.

Mensgericht – Zowel de klant als de consultant staan steeds centraal voor ons. Daarom vinden wij het belangrijk jullie als persoon te leren kennen. We doen dat door tijd te maken en diepgaande gesprekken te hebben zodat we de noden en de aandachtspunten goed begrijpen. Eens helder kunnen wij de juiste consultant aan de specifieke opdracht matchen en die gepast opvolgen.

Integriteit – Integriteit speelt op vele levels. Eerlijkheid, transparantie, respect, oprechtheid en het handelen naar normen en waarden staan hier centraal.

Contacteer ons om je project te bespreken.