Wat we doen

BrainTower onderscheidt zich als een dynamisch interim management bedrijf, gespecialiseerd in marketing, sales en commerciële due diligence projecten, zowel in België als op internationale schaal. Onze unique selling proposition (USP) ligt in onze veelzijdige aanpak, waarbij we zowel B2B als B2C markten bedienen in een veelheid van industrieën. Hoewel onze wortels stevig verankerd zijn in de Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) en Retail sectoren, heeft onze reis ons zien uitbreiden naar verschillende andere domeinen zoals media, automotive, diensten, industrie en biowetenschappen. Deze diverse expertise onderstreept ons vermogen om op maat gemaakte, effectieve oplossingen te leveren in een breed scala aan zakelijke contexten.

Ontdek hoe we deze expertises inzetten

Interim management
Interim management
Via interim management garanderen wij de continuïteit in je bedrijf en in je team. Onze interim managers bieden de nodige expertise op het juiste moment en brengen frisse inzichten en creativiteit in het team.
Project management
Project management
Met ruim business inzicht, het noodzakelijke stakeholders management en met behoud van het overzicht werken onze projectmanagers de projecten af binnen voorziene timing en budget. Indien gewenst maken ze gebruik van specifieke project management tools.
Consulting
Consulting

Wenst u een kritische blik van buitenaf? Onze consultants beschikken over de nodige sector kennis, analyseren grondig en implementeren bovendien de aanbevelingen.

Ontdek onze expertises in:

Contacteer ons om je project te bespreken.