Om duurzame groei te bereiken moet er met heel wat verschillende factoren rekening gehouden worden. Steeds meer bedrijven hebben moeite met het vinden van een balans tussen winst, product, mensen en omgeving. Af en toe is een blik van buitenaf dan heel welkom en vernieuwend. Om pijnpunten aan te duiden en ook om deze problemen op een positieve en duurzame manier op te lossen.

Het digitale is al geruime tijd niet meer weg te denken in de bedrijfswereld. Zowel de interne werking als de hele klantenbeleving wordt steeds sterker digitaal gedreven.

De mate van digitalisering verschilt uiteraard nog sterk van sector tot sector en van bedrijf tot bedrijf. Sommige bedrijven hebben al een hele digitale transformatie meegemaakt terwijl anderen nog aan het begin ervan staan. Dan brengt BrainTower een duidelijke meerwaarde met de inzet van ervaren mensen die reeds meerdere digitale transformatietrajecten tot een goed einde brachten.

Elk bedrijf beschikt, bewust of onbewust, over een gigantische hoeveelheid data. Financiële data, productdata, klantendata, …

In veel gevallen wordt dit al snel teveel om te overzien. Nochtans kan een goed beheer van deze data een enorme toegevoegde waarde betekenen voor het bedrijf. Het is daarbij belangrijk om gestructureerd te werk te gaan, te bepalen waar de echte waarde zit en de juiste verbanden te leggen om tot slimme en inzetbare inzichten te komen. Daar helpt BrainTower uw bedrijf bij.

Een overname is een risico. Maak hiervan een berekend risico door te investeren in een Commercial of Vendor Due Diligence. Op die manier bespaar je meteen ook tijd en geld voor je kosten maakt. Dat is niet enkel goed voor de inschatting van het financiële plaatje, maar zeker ook voor de gemoedsrust.

Als je niet zeker weet of je organisatie optimaal functioneert, kan je het beste een stap terug doen en de processen analyseren om ze te verbeteren. Iemand buiten je organisatie doet dit onbevooroordeeld en objectief. Op die manier worden pijnpunten duidelijk en kan het optimaliseren beginnen!

BrainTower is gespecialiseerd in KMO-consultancy: van A tot Z en van THINK tot DO. Wij zijn ons ervan bewust dat kmo-ondernemingen een heel andere aanpak nodig hebben. Zij hebben andere zorgen, prioriteiten en werkwijzen dan multinationals. Onze specialisten hebben meerdere jaren ervaring op dit gebied en zullen dus zonder problemen advies en begeleiding kunnen geven.

Vragen of interesse? Contacteer ons.