Onze partners

Ondernemerschap zit diepgeworteld in het DNA van BrainTower. Niet alleen zijn een aantal van onze projectmanagers ondernemers pur sang, we werken ook samen met startups en gespecialiseerde nichebedrijven. Via een ecosysteem van complementaire technologieën en vaardigheden zijn we de snelle veranderingen in de markt de baas.

BOXPLOSIVE

Dit bedrijf gebruikt geavanceerde datatechnologie om klanten en retailers met elkaar te verbinden via gepersonaliseerde, one-to-one loyalty programma’s, gelinkt aan de nodige platformen en systemen zoals kassa of CRM.

Bezoek website

DALTIX

Deze startup levert inzichten aan retailers en suppliers. Ze analyseren, verzamelen en matchen retail data van webshops en vertalen deze naar inzichten in pricing, promotie en assortiment.

Bezoek website

Project Partners

BrainTower plaatst the bigger picture boven alles. Toch geloven we ook in specialisatie. Als bedrijf zetten we in op onze expertise in marketing en sales. Voor domeinen die buiten onze expertise vallen, verwijzen we jullie graag door naar onze gekwalificeerde projectpartners!

Menu